Hlavní informace

Ve středu 8. 5. se v areálu kolejí Strahov uskutečnil již 12. ročník tradičního sportovního klání Pohár děkana FJFI. Kromě utkání ve futsale, volejbale a beach volejbale se letos povedl obnovit i turnaj ve florbale, který se odehrával poprvé přímo v centru dění na umělém povrchu. Účast byla hojná a kapacita všech sportů byla téměř zcela zaplněna. Mezi účastníky nechyběli současní ani bývalí studenti FJFI, či studenti dalších fakult ČVUT a dalších univerzit, dokonce se zúčastnil i nově vzniklý futsalový tým zaměstnanců FJFI.

MR PD 102

MR PD 128

MR PD 146

MR PD 164

MR PD 180

MR PD 186

MR PD 188

MR PD 189

MR PD 195

pohar 554

pohar 564

Velký výběr dalších fotek najdete ZDE.

V dopoledních hodinách byl Pohár děkana slavnostně zahájen proslovem pana děkana FJFI doc. Václava Čuby. Následně probíhala první kola zápasů, dle kterých se následně rozhodovalo o postupu do odpoledního finále. Během celého dne jsme mohli být svědky napínavých zápasů a obdivuhodných sportovních výkonů. Pořádající ST FJFI Tralalalalala zaznamenalo úspěchy především ve volejbale a beach volejbale, ani v ostatních sportech se však nenechal náš spolek zahanbit a všechny naše týmy předváděly úctyhodné výkony.

Na závěr proběhla poslední disciplína, kterou byla oblíbená pivní štafeta. V té se členům ST FJFI Tralalalala obzvláště dařilo, první tři místa totiž obsadili jeho zástupci. Současně proběhla i královská pivní štafeta, které se mohli zúčastnit vítězové jednotlivých sportů a rozhodnout tak o absolutním vítězi turnaje. Tím se nakonec stal tým volejbalistů Shrek on Blu-ray a odnesl si tak putovní pohár.

Zde jsou výsledky letošního Poháru děkana FJFI 2024:
 
ABSOLUTNÍ VÍTĚZ :
?Shrek on Blu-ray
 
FOTBAL:
? FC Resslboys
? Suit up
? Hebký tým
 
FLORBAL:
? United Cuckoos
? Florbalisté Filozofické fakulty
? Ž*ny, kultura, chlast a chlebíčky
 
VOLEJBAL:
? Shrek on Blu-ray
? Tralalalala
? Pivoňky
 
BEACH VOLEJBAL:
? Vinki a Pepa
? Malá prsa a Cuhrovy kozy
? Šimon a Kilián
 
PIVNÍ ŠTAFETA:
? Jebat Stavinohu
? Vančata nemá rajčata
? Jaderný odpad
 
Gratulujeme našim vítězům a všem zúčastněným! Děkujeme za skvělou atmosféru a za účast! Příští rok zase na viděnou. 

Vyhlášení výsledků opět proběhlo pod dohledem pana děkana a týmy, kterým se podařilo zvítězit nad početnou konkurencí, si odnášely náležitá ocenění.  Zvláštní zmínku si zaslouží nádherné trofeje od našeho sponzora Nadace Preciosa vyrobené pro turnaj ve futsale.

Náležité poděkování patří všem pomocníkům a sponzorům, bez kterých by uskutečnění této akce nebylo možné. Jmenovitě tento turnaj podpořili: Nadace ČEZ, BigHub, Mild Blue, Vakuum Servis, Městská část Praha 6, Nadace Preciosa, Zámek Blatná, ZPMV, Samba, JumpPark Zličín, Mercuria Laser Game, MindMaze, Jablotron, ELI Beamlines a pivovar Svijany.

Přihlašovací jméno a heslo jsou stejné, jako do USERMAP (nebo KOS).

V případě ztráty nebo zapomenutí hesla či jména se obraťte na vašeho správce IT.